Zakelijk

Plan software

Agilio Software, voorheen bekend als InterShift, staat bekend om zijn uitgebreide en geavanceerde softwareoplossingen die speciaal zijn ontworpen om het beheer van uw praktijk te optimaliseren. Met onze plan software voor personeelsmanagement en -planning, kwaliteitsmanagementtools en diverse online trainingsmodules streven we ernaar om praktijkhouders en -managers te ondersteunen bij het stroomlijnen van hun dagelijkse operationele processen.

Onze softwareoplossingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise in de gezondheidszorgsector, met een specifieke focus op eerstelijnszorgpraktijken, waaronder huisartsenzorg. We begrijpen de complexiteit van het beheren van een praktijk in deze sector en daarom hebben we onze software ontwikkeld met het oog op de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee praktijken te maken hebben.

Eén van onze kernproducten is onze plan software voor personeelsmanagement en -planning, die praktijkmanagers in staat stelt om efficiënt en effectief personeelsroosters te beheren. Met functies zoals een flexibel rooster op basis van arbeidscontracten en werkzaamheden, de mogelijkheid om roosters te maken voor zowel even als oneven weken, en een online beschikbaar rooster tot 1 jaar vooruit, biedt onze software praktijken de nodige flexibiliteit en controle over hun personeelsplanning. Bovendien voldoet onze software aan alle wet- en regelgeving op het gebied van personeelsplanning, arbeidsduur, werktijden, verzuim en verlof, waardoor praktijken zich kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige zorg aan hun patiënten zonder zich zorgen te hoeven maken over nalevingskwesties.

Naast onze plan software bieden we ook een uitgebreid scala aan kwaliteitsmanagementtools waarmee praktijken de kwaliteit van hun dienstverlening kunnen verbeteren en voldoen aan de geldende kwaliteitsstandaarden in de sector. Met functies zoals managementrapportages over gewerkte uren, ondersteuning voor verloningskoppelingen en maatwerkrapportages, en een mobiele app voor gemakkelijke toegang tot het rooster, bieden we praktijken alle tools die ze nodig hebben om hun personeelsmanagement- en planningprocessen te optimaliseren en te vereenvoudigen.

Onze softwareoplossingen worden ondersteund door een team van ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in de gezondheidszorgsector en volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche. Onze consultants staan klaar om praktijken te ondersteunen bij het implementeren en optimaliseren van onze software, en om hen te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Kortom, met onze geavanceerde softwareoplossingen voor praktijkmanagement streven we ernaar om praktijken te helpen hun operationele efficiëntie te verbeteren, de kwaliteit van hun dienstverlening te verhogen en te voldoen aan de steeds veranderende eisen en verwachtingen in de gezondheidszorgsector. Met Agilio Software kunnen praktijken zich concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

https://agiliosoftware.nl/intershift-praktijk/

Scroll naar boven